2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Megtudtuk lesz-e fehér karácsony idén

agrarszektor.hu
A harmincnapos előrejelzés szerint sem hó, sem pedig havas eső nem várható az ünnepekkor Magyarországon, ami azt jelenti, hogy az előző évekhez hasonlóan idén sem lesz fehér karácsonyunk. Habár ezekre a több hetes előrejelzésekre nem lehet alapozni, az sokat elárul, hogy az utóbbi években általában mindig beváltak.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Sem havat, sem pedig havas esőt nem jósol karácsonyra az egy hónapos előrejelzés, ráadásul a mostani adatok szerint nappal hat, éjszaka pedig egy fok lesz a minimum hőmérséklet december 24-én - írja az Időképre hivatkozva a HVG. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan valószínűleg 2019-ben sem lesz fehér karácsony Magyarországon.

Forrás: Időkép

A meteorológusok mindig hangsúlyozzák, hogy a két-három hétnél hosszabb távú időjárás-előrejelzésekre nem lehet kész tényként tekinteni, megbízható prognózist ugyanis csak 3-6 napra előre lehet készíteni. Az ugyanakkor sokat elárul, hogy a karácsonyra vonatkoz harmincnapos jóslatok az utóbbi években mindig beváltak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31