Feje tetejére áll az időjárás: 20 fokkal és kegyetlen zivatarral indít a március

Feje tetejére áll az időjárás: 20 fokkal és kegyetlen zivatarral indít a március

agrarszektor.hu
Ezúttal egy mediterrán ciklon érkezik Magyarország felé, a hatásait pedig leginkább keleten lehet majd érezni. Délkeleten 20 fok is lehet kedden, ugyanakkor sokfelé lesz szükség esernyőre, és néhol zivatarok is előfordulhatnak majd mennydörgés kíséretében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Alig hagyta el Magyarország térségét az egyik kiadós csapadékot okozó ciklon, nyomában már az esti órákban eléri hazánkat az újabb légörvény, ezúttal egy mediterrán ciklon - írja az Időkép. A ciklon előterében erős déli-délnyugati áramlással igen enyhe légtömegek érkeznek, így kedden a délkeleti, keleti tájakon akár a 20 fokot is elérhetjük, de máshol sem fogunk fázni, kora délután 10-17 fokra készülhetünk.

Ismét sokfelé lesz viszont szükség az esernyőkre, az eső mellett főként a nappali órákban záporokra is számítani kell, legnagyobb valószínűséggel délen, délnyugaton és keleten az ég is megdörrenhet. A ciklon kelet felé vonul tovább, hidegfrontja mögött szerdára országszerte jócskán visszaesik a hőmérséklet, és az északi-északnyugati szél is erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz. Az újabb ciklon csapadékzónájával péntekre érheti el hazánkat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 14. 06:02