Tippek nemcsak kezdőknek: itt van minden, amit a kertészkedésről tudnod kell

Tippek nemcsak kezdőknek: itt van minden, amit a kertészkedésről tudnod kell

agrarszektor.hu
Hasznos szakértői tippekkel bővíthetik tudásukat a kertészkedés megszállottjai, ugyanis kertápolási podcast csatornát indított a STIHL. A KertÉRTŐK kéthetente új témákkal fog jelentkezni, a műsorban szakértők beszélik meg a hobbi- és a gyakorlottabb kertészek számára hasznos kertápolási témákat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora című podcast sorozat kéthetente jelentkezik majd új résszel, a műsort az ismert növényápolási szakértő, a kertTV alapítója, a kertészeti témájú videókat készítő vlogger, McMenemy Márk fogja vezetni. A műsor állandó vendégei, Beh Mariann, kertészmérnök, a STIHL kertápolási szakértője, valamint Bodor László, az Andreas Stihl Kft. műszaki marketing menedzsere, a STIHL gépek szakértője lesznek. A podcast csatorna célja, hogy szórakoztató, közérthető módon olyan tudást nyújtson, hogy akár kezdőként keres valaki hasznos kertápolási tanácsokat, vagy már gyakorlottabb kertészként hallgatja a műsort garantáltan előnyös praktikákat sajátítson el.

Az első adás témája a megfelelő fűnyíró kiválasztása, ami általában nagy fejtörést szokott okozni a legtöbb kerttulajdonosnak. A választható gépek palettája egyre bővül, már nem csak a jól megszokott benzinmotoros és elektromos típusból lehet választani, hanem a praktikusabb, és nagyobb mozgásteret engedő akkumulátoros gépek, vagy éppen az önjáró, robotfűnyírók közül is. Ha van az igényeknek megfelelő gép, az már félsiker. Azonban a STIHL KertÉRTŐK nem áll meg itt, a műsor készítői gyepápolás rejtelmeibe is beavatják a hallgatókat, beszélnek arról, hogy milyen magasságot érdemes választani, és mikor is kel elvégezni a fűnyírást. A következő hónapokban a STIHL szakértői körbejárnak több közkedvelt témát is, például azt, hogy milyen fontos nyári teendők vannak egy kertben és ezekhez milyen gépeket, eszközöket érdemes használni, mi az a mulcs és mire használható, miért is jó egy robotfűnyíró a háznál, miért hasznos az aprítógép, vagy hogy hogyan készítsünk komposztládát.

A 'KertÉRTŐK - Az otthon kertészkedők műsora' podcast már a legnépszerűbb felületeken a Spotify-on, az iTunes-ban és a Soundcloud-on is elérhető. A podcastról bővebb információ ezen a linken található.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?