Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.11.11. szerda

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.11.11. szerda

agrarszektor.hu
Szinte országszerte borult, párás, több helyen tartósan ködös időre kell számítani, csak magasabb hegyeink érhetnek a rétegfelhőzet fölé - derül ki az Agrárszektor szerdai (2020.11.11.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szerdai (2020.11.11.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerda reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szerdai (2020.11.11.) napon.

2020.11.11. szerda: Szinte országszerte borult, párás, több helyen tartósan ködös időre kell számítani, csak magasabb hegyeink érhetnek a rétegfelhőzet fölé. Szitálás előfordulhat. Gyenge marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul. Késő estére 3 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató: Továbbra is több helyen lehet köd, de várhatóan egyre kevésbé lesz sűrű. A helyenként előforduló szitálás az avarral csúszós útviszonyokat eredményezhet.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: A romló levegőminőség és a szürke idő rossz hatással lehet közérzetünkre, egészségünkre.

A következő napok várható időjárása

2020.11.12. csütörtök: Az ország nagy részén borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, de főként délen és nyugaton felszakadozhat a felhőzet. Szitálás, néhol kisebb eső is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

2020.11.13. péntek: Többnyire erősen felhős idő lesz, helyenként tartósabban megmaradhat a köd, de főként nyugaton és délen napos időszakok is lehetnek. Helyenként előfordulhat szitálás, kisebb eső. Elsősorban az Észak-Dunántúlon megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul.

Friss híreink:

Aggódnak a szakértők: káoszt okozhat a brit és az uniós tejágazatban a Brexit
Az angol tejtermékek piaca mostanáig különösebb problémák nélkül vészelte át a koronavírust. A jelek szerint a jövőben sem a világjárvány fog itt nagy változásokat okozni, sokkal inkább Nagy-Britannia jövőbeli kereskedelmi kapcsolata az Európai Unióval.

Itt áll feketén-fehéren: rengeteg lengyel és román baromfihús áramlik Magyarországra
A KSH adatai alapján Magyarországon a baromfihúsok exportja csaknem 12 százalékkal 129 ezer tonnára csökkent, míg a baromfihús importja 6,7 százalékkal 50 ezer tonnára emelkedett 2020. január és augusztus között az előző év hasonló időszakához viszonyítva. A legtöbb baromfihús Lengyelországból, Romániából és Ausztriából érkezett hazánkba.

Filléres trükk kertészeknek: így lesz garantáltan egészséges talajod szakember nélkül
Nagyon sok múlik azon, hogy milyen talajba ültetjük növényeinket, ugyanakkor nem minden kertész szán időt arra, hogy megfelelő közeget biztosítson az elültetett növények számára. Habár a különböző talajvizsgálatok drágák lehetnek, nem feltétlenül kell azonnal szakemberhez rohanni, hiszen akadnak olyan trükkök, amelyekkel mi magunk is megvizsgálhatjuk kertünk talaját. Összegyűjtöttük azokat az egyszerű, otthon is elvégezhető házi praktikákat, amelyekkel könnyedén leellenőrizhetjük termőföldünk minőségét, ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy növényeink jó helyre kerülnek majd.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?