Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.11.25. szerda

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.11.25. szerda

agrarszektor.hu
Túlnyomóan borult, párás, ködös idő várható, csak kevés helyen - legnagyobb eséllyel a Tiszántúlon - lehet felszakadozás - derül ki az Agrárszektor szerdai (2020.11.25.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szerdai (2020.11.25.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerda reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szerdai (2020.11.25.) napon.

2020.11.25. szerda: Túlnyomóan borult, párás, ködös idő várható, csak kevés helyen - legnagyobb eséllyel a Tiszántúlon - lehet felszakadozás. Jelentéktelen szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkülhet meg a déli szél. A hőmérséklet napközben 1 és 5, késő este -2, +3 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató: Több helyen párássá válik a levegő, és képződik köd! Néhol tartósan rosszak lehetnek a látási viszonyok, illetve a ködös tájakon szitálás, ónos szitálás is előfordulhat! Vezessünk óvatosan, illetve megfelelően válasszuk meg a sebességünket!

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. Szürke, ködös, borongós idő várható.

A következő napok várható időjárása

2020.11.26. csütörtök: Túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre számíthatunk. Többfelé várható szitálás, helyenként szemcsés hó, főként éjjel, illetve délelőtt ónos szitálás is előfordul. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű.

2020.11.27. péntek: Jobbára erősen felhős, illetve borult, párás időre számíthatunk, helyenként tartósan megmarad a köd. Többfelé várható szitálás, helyenként szemcsés hó, főként éjjel, illetve délelőtt ónos szitálás is előfordul. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között valószínű.

Friss híreink:

Óriási beruházási boom tarol a mezőgazdaságban: ezekre költenek most az agrárcégek
2020 óriási év lesz a mezőgazdasági-élelmiszeripari technológiai beruházások tekintetében. A Finistere Ventures felmérése szerint az idei évi befektetések már mostanra meghaladták 2019-es, korábbi rekordévet.

Már csak tíz nap maradt! Jön az év kihagyhatatlan agráreseménye
December 3-án rendezi a Portfolio Csoport az év legfontosabb agrárrendezvényét, az Agrárszektor Konferenciát, amely idén egész napos, közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 60 előadóval, és rengeteg témával várjuk a résztvevőket. Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük lesz online élőben követni az egész napos konferenciát, szavazni tudnak, illetve lehetőségük lesz networkingre és kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki az év egyik legütősebb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

Rohamosan terjed a madárinfluenza Európában: azonnali korlátozásokról döntöttek
A brit Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági és Vidékfejlesztési Minisztérium (Department for Environment, Food and Rural Affairs - Defra) megerősítette, hogy Leicestershire megye területén baromfikban és elfogott madarakban is kimutatták a H5N8-as vírustörzsű madárinfluenzát. A legfrissebb járványkitörést Melton Mowbray területén azonosították.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

Támogatott tartalom

Fagykár után (x)

Az előző hetekben érkezett lehűlés miatt a helyenként fellépő fagy erőteljes károsodást okozott a növényeinkben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 30. 16:02