Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.04.25. vasárnap

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.04.25. vasárnap

agrarszektor.hu
Szakadozott felhősáv vonul délkelet felé, így a Dunától keletre számíthatunk több felhőre, a Dunántúlon viszont a gomolyfelhők mellett sok napsütés várható - derül ki az Agrárszektor vasárnapi (2021.04.25.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, vasárnapi (2021.04.25.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Vasárnap reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, vasárnapi (2021.04.25.) napon.

2021.04.25. vasárnap: Szakadozott felhősáv vonul délkelet felé, így a Dunától keletre számíthatunk több felhőre, a Dunántúlon viszont a gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Elsősorban az ország északi, északkeleti harmadán, illetve az Alföldön valószínű többfelé zápor, zivatar, de helyenként másutt is előfordulhat záporos csapadék. Főként az Észak-Dunántúlon és a főváros tágabb környezetében megerősödik az északnyugati szél. Zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 12 és 20 fok között valószínű északkeleten az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékekkel. Késő estére 3 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Hideg fronthatás miatt legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet, a reflexidő megnyúlhat, tartós álmosságérzés jelentkezhet.
A szervezet görcskészsége hidegfront érkezésekor erősödik.

A következő napok várható időjárása

2021.04.26. hétfő: Az ország északkeleti felén változóan felhős idő várható, hosszabb napos időszakokkal, hazánk délnyugati felén viszont erősebben megnövekedhet a felhőzet. Napközben a délnyugati, éjszaka az északkeleti megyékben szórványosan várható eső, záporeső. Mérsékelt marad a légmozgás. A hajnali -4, +4 fokról 9 és 14 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

2021.04.27. kedd: Eleinte szinte országszerte napos idő lesz, majd délnyugat felől lassú felhőzetnövekedés kezdődik, de a Dunától keletre egész nap többnyire gyengén felhős marad az ég. A nap második felében a délnyugati megyékben előfordulhat kisebb eső, zápor. A délkeleti, keleti szél időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban -3 és +5 fok között alakul, gyenge fagy továbbra is a fagyzugos részeken, elsősorban északkeleten valószínű. Délután 10, 16 fok várható.

Friss híreink:

Filléres csodaszer: nem is gondolnád, mi mindenre használható a konyhasó a kertben
A só elengedhetetlen alapanyag a konyhában, a legtöbben azonban nem tudják, hogy nem csak itt alkalmazhatjuk, nagy hasznát vehetjük ugyanis a kertben is. Összegyűjtöttük a konyhasó 5 legszuperebb felhasználási módját a kertben, és megmutatjuk, hogyan, illetve mikre érdemes felhasználni.

10 pénztárcabarát megoldás a kertbe: ezekkel a trükkökkel sokat spórolhatsz
A kertészkedés egy roppant különleges és csodálatos elfoglaltság, ám aki életében egyszer is járt már kertben, az tudja, hogy bizony amilyen szép, olyan koszos és időigényes is tud lenni. Akadnak azonban olyan trükkök, melyek segítségével megkönnyíthetőek az egyes folyamatok, és mivel épp itt van az ideje az ültetésnek, összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amivel új fejezetet nyithatunk a kerti munkálatokban.

Végzetes hibák a kertben: ezeket a növényeket soha ne ültesd a hagyma mellé
A világon nincsen két egyforma kert, egy valamiben azonban szinte biztosak lehetünk: mindegyikben van legalább egy hagymás növény, ám akkor sem lennénk meglepve, ha több is lapulna a veteményesekben. Az viszont nagyon fontos, hogy kellően tájékozottak legyünk azzal kapcsolatban, hogy miket lehet a hagymák közelébe ültetni. Összegyűjtöttünk néhány olyan növényt, ami garantáltan jól érzi majd magát a hagymák társaságában, de mutatjuk azokat is, amelyeket soha ne ültessünk melléjük.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?