Ezt sokan elrontják: mutatjuk, mi a teendő az üres növényvédő szeres flakonokkal

Ezt sokan elrontják: mutatjuk, mi a teendő az üres növényvédő szeres flakonokkal

agrarszektor.hu
A Cseber Nonprofit Kft. közös kampányra hívja fel az agrárium szereplőit a "Három a magyar igazság" elnevezésű szemléletformáló program részeként. A kezdeményezés lényege a szakszerűen megtisztított növényvédőszeres műanyaggöngyölegek visszagyűjtése és újrahasznosítása, melyet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) is messzemenően támogat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nagyon fontos, hogy a flakonok háromszori öblítésen essenek át és az öblítéshez használt vizet a permetlé elkészítéséhez használjuk fel - írja a Nébih. A szakszerű kiöblítéssel maximalizálhatjuk a permetlébe jutó hatóanyagok mennyiségét, ugyanakkor megfelelően tiszta alapanyagot biztosítunk a műanyagok újrahasznosításhoz.

A magyar gyűjtőszervezet 2003. évi alapítása óta tagja az Európai Növényvédelmi Szövetség Container Management munkacsoportjának, így első kézből értesülnek a legújabb kezdeményezésekről. A 75%-os visszagyűjtés elérése (2025. évre) egy olyan célkitűzés, melynek eléréséhez mindenki szívesen csatlakozik, ugyanakkor a cél eléréséhez széles körű összefogásra van szükség. A Cseber Nonprofit Kft. közös kampányra hívja fel az agrárium szereplőit a "Három a magyar igazság" elnevezésű szemléletformáló program részeként. A résztvevők együttes erővel bíztatják a gazdálkodókat a gyűjtőhelyek felkeresésére és felhívják a figyelmet a szakszerű göngyölegkezelésre. A "nyári gyűjtési időszak" kulcsfontosságú a visszagyűjtés sikeréhez. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13