Újabb fagyok jöhetnek csütörtökön: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Újabb fagyok jöhetnek csütörtökön: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Hűvösebb reggelek várnak ránk hétvégéig, olyannyira, hogy csütörtökön az északi völgyekben fagyhat is. A hideg hajnalok után napközben meleg időre készülhetünk, szerdán 20-26, csütörtökön 24-29 fok várható.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szerdán és csütörtökön száraz, napos időben lesz részünk, csapadék sehol az országban nem várható - írja az Időkép. Szerdán még érezhetjük az átvonult hidegfront hatását, hiszen 30 helyett 20-26 fokos csúcsértékeket mérhetünk. Az Időkép WRF modellje által előrejelzett hőmérséklet csütörtök reggel 5 órára:

Forrás: Időkép

A leghidegebb a csütörtök reggel lesz, a nagyvárosokon és a vízpartokon kívül a legtöbb helyen 10 fok alá esnek a minimumok. Az északi fagyzugos völgyekben 0 fok közelébe hűlhet a levegő, talajszinten gyenge fagy is kialakulhat. Délután 24-29 fokig emelkedik a hőmérséklet. Péntektől pár fokkal enyhülnek a reggelek, délután pedig újra átléphetjük a 30 fokot. Változóan felhős lesz az ég, kevés gyenge zápor a nyugati megyékben fordulhat elő.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?