Újabb fagyok jöhetnek csütörtökön: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Újabb fagyok jöhetnek csütörtökön: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Hűvösebb reggelek várnak ránk hétvégéig, olyannyira, hogy csütörtökön az északi völgyekben fagyhat is. A hideg hajnalok után napközben meleg időre készülhetünk, szerdán 20-26, csütörtökön 24-29 fok várható.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Szerdán és csütörtökön száraz, napos időben lesz részünk, csapadék sehol az országban nem várható - írja az Időkép. Szerdán még érezhetjük az átvonult hidegfront hatását, hiszen 30 helyett 20-26 fokos csúcsértékeket mérhetünk. Az Időkép WRF modellje által előrejelzett hőmérséklet csütörtök reggel 5 órára:

Forrás: Időkép

A leghidegebb a csütörtök reggel lesz, a nagyvárosokon és a vízpartokon kívül a legtöbb helyen 10 fok alá esnek a minimumok. Az északi fagyzugos völgyekben 0 fok közelébe hűlhet a levegő, talajszinten gyenge fagy is kialakulhat. Délután 24-29 fokig emelkedik a hőmérséklet. Péntektől pár fokkal enyhülnek a reggelek, délután pedig újra átléphetjük a 30 fokot. Változóan felhős lesz az ég, kevés gyenge zápor a nyugati megyékben fordulhat elő.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?