Megvan, mekkora fagy jöhet a héten Magyarországon: itt a friss előrejelzés

Megvan, mekkora fagy jöhet a héten Magyarországon: itt a friss előrejelzés

MTI
Több felhőre kell számítani, emiatt várhatóan a korábbinál jelzettnél kisebb területen lesz fagy - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán szerdán.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Közölték: a friss előrejelzések szerint a Magyarországtól északra lévő anticiklon peremén egy jóval markánsabb, illetve nedvesebb, úgynevezett magassági hidegcsepp jelent meg, emiatt több felhőre és növekvő csapadékhajlamra kell számítani. Szerda estétől megnövekszik a felhőzet, eleinte elszórtan, csütörtökön már több helyen kell esőre, záporesőre számítani.

EZ IS ÉRDEKELHET

Továbbra is szivárog a hidegebb légtömeg észak, északkelet felől, de a nagyobb nedvesség és a több felhő miatt az éjszakai kisugárzás gátolt lesz, így csökkent a fagyveszélyes területek kiterjedése. Gyenge fagyot továbbra sem lehet kizárni, de komolyabbra inkább csak a fagyzugokban kell számítani - tudatták.

EZ IS ÉRDEKELHET
Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?