Hatalmas eső csaphat le az országra: mutatjuk, mennyi csapadék várható

Hatalmas eső csaphat le az országra: mutatjuk, mennyi csapadék várható

agrarszektor.hu
A héten is érkezik egy kis csapadék az országba, főként csütörtökön, valamint péntek éjjel és szombaton számíthatunk többfelé esőre. Ugyan akadnak még bizonytalanságok a mennyiséget tekintve, de az előrejelzések szerint egyes helyeken 10-20 mm eső is hullhat.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A múlt heti kiadós csapadék az ország nagy részén sokat enyhített a szárazságon, az Alföld déli, délkeleti vidékein és a nyugati, északnyugati határ közelében viszont több helyen 20 mm se hullott, így ezekre a tájakra még bőven elfér az eső - írja az Időkép. A héten két hidegfront is érkezik, az egyik csütörtökön, a másik szombatra virradóan, ez lesz az erősebb. A frontok felhőzetéből többfelé számíthatunk esőre, záporokra, sőt a jelenlegi számítások alapján szombaton délen zivatarra is van esély. A csapadék mennyiségét és térbeli eloszlását tekintve még mutatkozik némi bizonytalanság, jó eséllyel azonban több helyen 10-20 mm eső hullhat szombat estig. Lokálisan az intenzívebb záporokból, zivatarokból pedig 20 mm-nél is több összegyűlhet.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A csütörtöki hidegfront nem hoz jelentős lehűlést, hétvégén viszont 5-6 fokkal visszaesik a hőmérséklet, vasárnap hajnalban helyenként újra fagyhat. A szél gyakori vendég lesz a következő napokban, szombaton a hidegfront mögött többfelé viharossá fokozódhat a légmozgás.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?