Havazás jön kedden: térképen mutatjuk, hol várható a legtöbb hó

Havazás jön kedden: térképen mutatjuk, hol várható a legtöbb hó

agrarszektor.hu
Mediterrán ciklon jön kedden, szerda reggelre vastag hótakaró alakulhat ki a Kőszegi- és Soproni-hegységben. A nyugati hegycsúcsokon akár 20 centiméternél is több hú hullhat

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Újabb mediterrán ciklon érkezik kedden délnyugat felől Magyarországra, csütörtökig országszerte számíthatunk csapadékra - írja az Időkép. A legtöbb helyen eső fog esni, de az Alpokalján, valamint a Bakony és az Északi-középhegység magasabb csúcsain újra havazhat. A legtöbb hó a Soproni- és Kőszegi-hegységben hullhat, itt a csapadék zöme havazás formájában várható, szerda reggelre a magasabb csúcsokon 20 centinél vastagabb hótakaró is kialakulhat. Az Alpokalján máshol is többfelé válthat havas esőre, havazásra az eső, de az alacsonyabban fekvő részeken a lehulló hó olvadni fog, inkább csak átmenetileg fehéredhet ki a táj. 

Forrás: Időkép
Forrás: Időkép

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Varga György

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?