Havazás jön kedden: térképen mutatjuk, hol várható a legtöbb hó

Havazás jön kedden: térképen mutatjuk, hol várható a legtöbb hó

agrarszektor.hu
Mediterrán ciklon jön kedden, szerda reggelre vastag hótakaró alakulhat ki a Kőszegi- és Soproni-hegységben. A nyugati hegycsúcsokon akár 20 centiméternél is több hú hullhat

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Újabb mediterrán ciklon érkezik kedden délnyugat felől Magyarországra, csütörtökig országszerte számíthatunk csapadékra - írja az Időkép. A legtöbb helyen eső fog esni, de az Alpokalján, valamint a Bakony és az Északi-középhegység magasabb csúcsain újra havazhat. A legtöbb hó a Soproni- és Kőszegi-hegységben hullhat, itt a csapadék zöme havazás formájában várható, szerda reggelre a magasabb csúcsokon 20 centinél vastagabb hótakaró is kialakulhat. Az Alpokalján máshol is többfelé válthat havas esőre, havazásra az eső, de az alacsonyabban fekvő részeken a lehulló hó olvadni fog, inkább csak átmenetileg fehéredhet ki a táj. 

Forrás: Időkép
Forrás: Időkép

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Varga György

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?