Váratlan csavar jöhet az időjárásban: ennek sokan nem fognak örülni

Váratlan csavar jöhet az időjárásban: ennek sokan nem fognak örülni

agrarszektor.hu
Igen változékony időjárásra számíthatunk a hét folyamán, ma pedig ónos esőre adtak ki figyelmeztetést. A Dunántúl nyugati felén és az északi határ menti tájakon rétegfelhős, párás idő valószínű, míg másutt a közepesen felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Számottevő csapadék továbbra sem valószínű. A déli, délkeleti szél az Észak-Dunántúlon és a Duna-Tisza közén megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +5 fok között valószínű. Késő estére -4 és 0 fok közé hűl le a levegő - írja a met.hu. Reggel, délelőtt még gyenge átmeneti ónos eső előfordulhat az északi, északkeleti megyékben. Napközben további kritériumokat érintő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

EZ IS ÉRDEKELHET

Egyre nagyobb területen terjeszkedni kezd a rétegfelhőzet, reggelre a Tiszántúlon maradhatnak kissé felhős vagy derült tájak, emellett a délnyugati határ mentén szakadhat fel a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szelet a Dunántúlon helyenként élénk lökések kísérhetik, másutt mérsékelt vagy gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és 0 fok között valószínű, de az északkeleti tájakon ennél hidegebb is lehet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?