Nagy esők jöhetnek a hétvégén: mutatjuk, hol csaphat le a vihar

Nagy esők jöhetnek a hétvégén: mutatjuk, hol csaphat le a vihar

agrarszektor.hu
Míg ma csak az Alpokalja térségébe sodródhat be egy-egy csapadékgóc, addig szombaton már északkeleten is kialakulhat néhány zápor, zivatar. Vasárnap pedig már országszerte kell esőre számítanunk.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A déli, délnyugati szél ma helyenként, holnap az északkeleti harmadban élénkül meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 9 és 16 fok között alakul, de a hidegre hajlamos részeken ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 25 és 31 fok között várható - írja a met.hu. Vasárnap országszerte zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?