Veszélyes időjárás jön: figyelmeztetést adott ki az OMSZ ezekre a megyékre

Veszélyes időjárás jön: figyelmeztetést adott ki az OMSZ ezekre a megyékre

agrarszektor.hu
Ónos eső és tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére is. Mint írják, ezekben a térségekben nagy területen várható köd, illetve a fagyos tájakon a reggeli órákban előfordulhat átmeneti gyenge ónos eső, később már csak az Északi-középhegységben lehet, ott is csökkenő eséllyel.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Ónos eső veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőre Fejér, Pest, Nógrád és Heves megyékre - írja a met.hu. Kiemelik, a nap későbbi részében már csak az Északi-középhegységben lehet majd ónos eső, illetve Borsod északi részein, a Zempléni-hegységben a hétfői havazásból újabb vékony (lepel-2 cm) hóréteg keletkezhet.

Tartós, vagyis akár több mint 6 órán át is tartó, sűrű (látástávolság pár száz méter) köd miatt szintén elsőfokú figyelmeztetést adta ki hétfőre több megyére is: Nógrád, Pest, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyékre. 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?