Brutális eső jön Magyarországon: mutatjuk, hol, mi várható

Brutális eső jön Magyarországon: mutatjuk, hol, mi várható

agrarszektor.hu
Szerdán országszerte szükség lesz az esernyőkre, kiadós eső miatt búcsúzhatunk el a maradék hó nagy részétől. S hogy mennyire várható sok csapadék? Nos, a sokéves decemberi átlagos havi csapadék mennyiség 45 mm körüli, s hazánk nagy részén ennek a fele, 2/3-a is leeshet szerdán éjfélig. A legtöbb csapadék a déli országrészben várható, a déli határnál akár még mennydörgést is hallhatunk.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A havi átlag 2/3-a is leeshet egy nap alatt. Az átlagosnál enyhébb légtömegek áramlanak ekkor még fölénk, a csúcshőmérsékletek a 3-10 fokot is elérhetik, délen lesz a melegebb. Az eső pedig egész nap velünk marad. Csütörtökön aztán egyre többfelé süt majd ki a nap, reggel északkeleten lehet még szükség az esernyőkre, valamint a Dunántúlon fordulhatnak elő záporok. A Dunántúl nagy részén és a középső tájakon élénk, erős lesz az északnyugati szél, de marad az enyhe idő: 4-10 fokot mérhetünk - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?