Olyan fagy jön, amilyen rég volt Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni

Olyan fagy jön, amilyen rég volt Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni

agrarszektor.hu
A héten visszaköszönnek a reggeli fagyok, amiben már az is érdekes, hogy ennek február közepén hírértéke van. Szerda hajnalban már sokfelé fagyhat, akár -4, -5 fok is lehet majd, viszont csütörtöktől a magasban ismét enyhébb légtömegek érkeznek fölénk, így hétvégére a reggeli fagyok is visszaszorulnak.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Már lassan egy szűk egy hét eltelt anélkül, hogy fagyott volna valahol az országban - írja az Időkép. Egy-egy pontot leszámítva kimondottan enyhe reggeleken vagyunk túl, sokan nyitott ablaknál töltötték az elmúlt éjszakákat. Hétfő hajnalban például a Nagy-Hideg-hegyen volt a leghidegebb, de még ott sem fagyott, 1,9 fokot rögzítettej, míg egy évvel ezelőtt ugyanezen a napon -8,6 fokot is mértek.

Nem csoda, hogy melegrekordok is dőltek, de a rendkívül enyhe reggeleknek lassan búcsút intünk, szerda hajnalban már sokfelé fagyhat, az északkeleti régiókban akár -4, -5 fokig hűlhet majd a levegő. Csütörtökön virradóra az ország nyugati fele fagymentesnek ígérkezik, másutt viszont 0 és -5 fok közé esik vissza a hőmérséklet, míg pénteken reggel elsősorban a keleti-északkeleti tájakon és a nyugati határszélen fagyhat.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?