2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Durva lehűlés közeleg Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni

Durva lehűlés közeleg Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni

agrarszektor.hu
Nagy lesz a kontraszt az ország északi és déli fele között hétfőn, de szinte biztos, hogy új csúcsot írhatunk. Valószínűleg borítékolható a mai melegrekord Magyarországon. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az ország nagy részén ma még folytatódik az áprilisi nyár, délután észak-északnyugat fölé azonban már elkezd beszivárogni a hideg, emiatt akkor akár 10-15 fokos kontraszt is kialakulhat az északi és déli területek között - írja az Időkép. A legmelegebb a déli-délkeleti régiókban lesz, ahol ismét átléphetjük a 30 fokot - ami munkanap révén ma már nem fog annyi örömet okozni, mint tegnap. De egy biztos, a 72 évvel ezelőtt regisztrált, 27,6 fokos melegrekord egészen biztosan meg fog dőlni. Az egyetlen felmerülő kérdés ennek kapcsán, hogy hány fokkal fogja felülírni ezt az új csúcs.

EZ IS ÉRDEKELHET
Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31