Akkora eső lesz, amilyen rég volt Magyarországon: jön a vihar

Akkora eső lesz, amilyen rég volt Magyarországon: jön a vihar

agrarszektor.hu
Labilis és nedves léghullámok, egy hullámzó frontálzóna érkezik fölénk, mely alaposan felkavarja az eddigi "állóvizet": a nyugodt, nyárias napok után ma sokfelé berobbannak a záporok, zivatarok. Viharokra, záporokra először északkeleten, majd egyre inkább a délnyugat-déli területeken és a Dunántúlon lesz esély.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A kisméretű jég és a cellákat kísérő heves széllökések mellett a legfőbb problémákat az okozhatja majd, a hogy a zivatagócok viszonylag lassan fognak áthelyeződni. Egy ponton akár több cella is áthaladhat, emiatt  helyenként kiadós mennyiségű, akár fél havi mennyiséget megközelítő esőre is számítanunk kell - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 24. 12:38