Tornádó volt Szombathelyen

Tornádó volt Szombathelyen

agrarszektor.hu
Tornádót láttak Szombathelyen, a hírek szerint földet is ért a tölcsér a Vas megyei megyeszékhelyen. Károkról eddig nem érkezett jelentés.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A várakozásainkat is felülmúlják az események, nyugaton olyanannyira "beindult a buli", hogy rögtön tornádó ért földet Szombathely közelében. Idén ez a második felhőtölcsér, amit itthon meg lehetett figyelni, nem is akárhogy – írja az Időkép. A portál hozzáteszi:

EZ IS ÉRDEKELHET

Két szombathelyi eszköz, valamint a toronyi webkamera is elcsípte a pörgő szupercellát, valamint a hozzá kapcsolódó, magasból a föld felé nyúló tornádót. Az Időkép oldalán számos fotó is látható a nem mindennapi jelenségről.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Növény

Megfő, megég a gyümölcs a fákon

Beindult a kényszerérés, egyre nagyobb problémát okoz a gyümölcságazatban is az extrém hőség és az erős UV-sugárzás párosa.

Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?