Váratlanul letarolta a hideg Magyarországot: ilyen már rég volt itthon

Váratlanul letarolta a hideg Magyarországot: ilyen már rég volt itthon

agrarszektor.hu
Június közepe van, mégis 5 fokig hűlt a levegő reggel Magyarországon. Az biztos, hogy ilyen hideg nagyon rég volt már itthon. Szombatra virradóra is kiderül majd az ég, csendesedik a szél, az északkeleti régiókban ekkor szintén előfordulhatnak majd 6-7 fokos értékek, ezt követően azonban napról napra melegedni fog az idő.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Talán sokaknak feltűnt, hogy kissé hűvös volt a mai reggel: még pulcsiban sem érezte magát igazán konfortosan az ember. Annak ellenére, hogy már június közepén járunk, egyes helyeken 5 fokig süllyedt a hőmérséklet, a hideg leginkább az északkeleti és a nyugati országrészt érintette, a Nyugat-Dunántúlon nem voltak ritkák a 7-8 fokos értékek, a határszélen fekvő Kétvölgyben egészen 5 fokig hűlt a levegő - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?