Váratlanul letarolta a hideg Magyarországot: ilyen már rég volt itthon

Váratlanul letarolta a hideg Magyarországot: ilyen már rég volt itthon

agrarszektor.hu
Június közepe van, mégis 5 fokig hűlt a levegő reggel Magyarországon. Az biztos, hogy ilyen hideg nagyon rég volt már itthon. Szombatra virradóra is kiderül majd az ég, csendesedik a szél, az északkeleti régiókban ekkor szintén előfordulhatnak majd 6-7 fokos értékek, ezt követően azonban napról napra melegedni fog az idő.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Talán sokaknak feltűnt, hogy kissé hűvös volt a mai reggel: még pulcsiban sem érezte magát igazán konfortosan az ember. Annak ellenére, hogy már június közepén járunk, egyes helyeken 5 fokig süllyedt a hőmérséklet, a hideg leginkább az északkeleti és a nyugati országrészt érintette, a Nyugat-Dunántúlon nem voltak ritkák a 7-8 fokos értékek, a határszélen fekvő Kétvölgyben egészen 5 fokig hűlt a levegő - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?