2020. október 21. szerda Orsolya

Hírek - Növény

Igazi indián nyárral indít az október: mutatjuk, milyen idő várható ma

Kedden az egész országban napsütésre készülhetünk, csapadék sehol sem valószínű. Napközben akár 26 fok is lehet, így igazi indián nyárra van kilátás, és éjszakára sem hűl majd le a levegő 10 fok alá.
 
 

Általában derült vagy kissé felhős lesz az ég, de reggel, kora délelőtt a Dunántúlon és a középső országrészben még sok lesz a felhő, később azonban ott is kisüt a nap - írja a met.hu. Csapadék nem valószínű. A déli szél az Észak-Dunántúlon megerősödik, Sopron térségében viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között várható. Késő estére 14, 20 fokra hűl le a levegő.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Az éjszaka első felében derült vagy kissé felhős időre van kilátás, majd főként a Dunántúlon és az Északi-középhegységben megnövekszik a felhőzet, és szerda reggel az északi határ mentén néhol már záporeső is kialakulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu