2021. szeptember 25. szombat Eufrozina, Kende

Hírek - Növény

Legyél felkészült: ilyen időjárás várható ma

Csütörtökön a párás reggelt napos délután váltja majd, csapadék pedig továbbra sem várható. Pénteken habár megnövekszik majd a felhőzet, esni nem fog, pára és köd azonban ismét előfordulhat a reggeli órákban.
 
 

Csütörtökön a hajnali pára- és ködfoltok feloszlását követően hazánk nagy részén napos időre van kilátás, csak keleten zavarhatják felhők a napsütést - írja a www.idokep.hu. Csapadék továbbra sem várható. Nyugaton, északnyugaton megélénkül, Sopron térségében pedig megerősödik a déli-délkeleti szél. Délután a legtöbb helyen 3 és 8 fok között alakul majd a hőmérséklet. Front nem várható az ország térségében. 

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

Pénteken nyugat felől megnövekszik, majd délutántól csökken a felhőzet, csapadék nem várható. Reggelre ismét többfelé képződhet pára, illetve köd. A gyenge, mérsékelt szélben hajnalban -7, 0, délután 3-9 fokot mérhetünk. 

Címlap kép: MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu