Több megyére is kiadták a riasztást: durva köd lepi el az ország egy részét

agrarszektor.hu
Három megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki mára az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A sűrű köd miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben riasztás.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az éjszaka északkeleten tartós, sűrű köd képződött, ez pedig még napközben is tartósan rossz látási viszonyokat eredményezhet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Egyéb veszélyes időjárási jelenség nem valószínű. Az OMSZ ezért Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a köd miatt. Ezeken a helyeken hat óránál is hosszabb időn át várható sűrű köd, a látótávolság néhány száz méter lehet.

Az ország többi részén a változóan felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Néhol hózápor kialakulhat. Az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, északkeleten azonban gyenge marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután többnyire 0 és +5 fok között várható, de a tartósabban ködös tájakon hidegebb lesz. Késő estére -1 és -8 fok közé hűl le a levegő.

Címlapkép forrása: Getty Images

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31