2021. április 17. szombat Rudolf

Hírek - Növény

Újabb siker! - Budapestre jön a világkongresszus

A magyar fővárosban tartják a Nemzetközi Vetőmag Szövetség (International Seed Federation, ISF) világkongresszusát 2017-ben. Erről a napokban írt alá megállapodást a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács a világszervezettel.
 
 

Az ágazat legnagyobb seregszemléjére várhatóan 2000 szakember érkezik a világ minden tájáról – közölte Takács Géza, a terméktanács elnöke. A tervek szerint a hatnapos konferencián szakmai előadások, szekcióülések, valamint kapcsolatépítést, üzletkötést biztosító lehetőségek is lesznek.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái

 

Az ISF a vetőmag iparág nemzetközi képviselője, reprezentálja és mozgósítja a tagokat, akiket folyamatosan informál a legújabb technológiáról és a hozzá tartozó know-how-ról. A szövetség támogatja a nemzetközi vetőmag kereskedelmet a fenntartható környezeti értékek és az egészséges és biztonságos élelmiszer ellátás érdekében.

Magyarország a Nemzetközi Vetőmag Szövetség jogelődjének megalakulása, 1938 óta tagország. A magyar Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsnak 846 tagja van. Magyarország a 6. legnagyobb vetőmag exportőr a világon Franciaország, Hollandia, az Egyesült Államok, Németország és Chile után.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu