2021. január 27. szerda Angelika

Hírek - Növény

Váratlan fordulat az időjárásban: mindenkit meglep ma a november

Éjszaka még többfelé várható eső, zápor, de hajnalra nagy területen megszűnik a csapadék, és már csak északnyugaton, északon eshet. Helyenként átmenetileg kialakulhatnak ködfoltok. Néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. Hajnalra 5 és 10 fok közé fog lehűlni a levegő.
 
 

A reggel kezdetén északnyugaton, északon még zárt lehet a felhőtakaró, majd ott is felszakadozik a felhőzet, és mindenütt több-kevesebb napsütésre számíthatunk - írja a met.hu. Kora délutánig északon egyre kevesebb helyen van esély esőre, majd estétől a keleti országrészben szórványosan ismét eshet.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A délkeleti, déli szél több helyen megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. A talaj hőmérséklete 9 és 11 fok között fog alakulni, 50 centiméteres talajmélységig az ország nyugati, középső és északi részén 90% fölötti, a keleti területeken átlagosan 45%-os a talajnedvesség.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu