Visszatér a meleg: mutatjuk, milyen idő várható a hét utolsó napjaiban

agrarszektor.hu
Csütörtökön alapvetően napos időre számíthatunk, és akár 16 fok is lehet majd, pénteken pedig a 20 fokot is elérheti majd a nappali hőmérséklet. Szombaton és vasárnap még melegebb időre számíthatunk, és napközben 22 fokot is mérhetünk majd.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Csütörtökön a több fátyol- és kevesebb gomolyfelhő mellett alapvetően napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Az északias szelet csütörtökön már csak délkeleten kísérhetik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -6 fok között várható, de az Északi-középhegység térségében néhol ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 16 fok között alakul, délkeleten lesz a legmelegebb.

Pénteken túlnyomóan napos időre számíthatunk főként keleten gomolyfelhőkkel, csapadék nem várható. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Szombaton gomolyfelhős, napos, száraz idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában többórás napsütés várható, ezen belül északkeleten valószínű a legtöbb felhő. Északon néhol zápor előfordulhat. Estétől a szél egyre több helyen északira, északkeletire fordul és megélénkül, néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?