Több pénzt kapnak a kkv-k

agrarszektor.hu
A korábbi éveknél jóval több uniós forrást kapnak majd a kis- és középvállalkozások (kkv) az új Széchenyi-terv keretében - mondta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke a Hungexpo partnertalálkozóján.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az új Széchenyi-tervben kiemelt cél a foglalkoztatás bővítése: a kormány 10 év alatt 1 millió új munkahelyet kíván teremteni. Mivel a magyar GDP előállításában, a foglalkoztatásban hangsúlyozott a kkv-k szerepe, ezért az uniós pénzek terén forrásátcsoportosításokat tervez az NFÜ a kkv-k számára. Egyúttal egyszerűsítik az uniós források pályázati rendszerét - írja az MTI.

A közbeszerzéseknél az NFÜ-nek minden lényeges beruházás, fejlesztés esetében az uniós értékhatárok felett döntő beleszólása lesz a fejlesztés további sorsába.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?