Új Széchenyi Terv: egyszerűsödik a pályázati eljárás

agrarszektor.hu
A kormány rendeletet fogadott el az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó uniós források pályáztatási rendjének egyszerűsítése érdekében - írja a Fejér Megyei Hírlap.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter elmondta: az eddig szakaszonként külön jogszabályban szabályozott pályázati feltételek helyett most egy egységes szabályozás jön létre.

A kormány reményei szerint ezzel átláthatóbb lesz a rendszer, könnyebb lesz tájékozódódni és gyorsabb is lesz a pályázás. A legfontosabb újdonság, hogy az eddigi, nagyrészt kétfordulós helyett egyfordulós pályázatokat írnak majd ki. Emellett egyszerűsödik és rövidül is a bírálati eljárás.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?