Főigazgatót keres a VM

agrarszektor.hu
Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kiírta a pályázatot a gödöllői Mezőgazdasági Biotechnológiai Kutatóközpont főigazgatói székére - tudta meg az MTI.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A VM ezt azzal indokolta, hogy február végén Kiss György Botond jelenlegi főigazgató megbízatása lejár, ezért kell kiírni a pályázatot. Az MTI-nek nem sikerült kapcsolatba lépnie a jelenlegi biotech vezérrel, de annak nincs akadálya, hogy ő is újra induljon a pozícióért.

A minisztérium honlapján olvasható pályázat tartalmazza, hogy a jelentkezőnek szükséges egy, a feladatkörhöz kapcsolódó egyetemi diploma, valamint legalább kandidátusi vagy PhD tudományos fokozat. Emellett 10 éves szakirányú kutatási gyakorlattal kell rendelkezni, melyből felét, azaz 5 évet kutatási szervezeti egység vezetésével kellett eltöltenie.

A pályázóknak mindemellett a költségvetési gazdálkodás főbb elemeit is ismerniük kell, valamint nemzetközileg elismert kell tudniuk felmutatni, az intézet alapfeladatainak valamely területén. Továbbá két világnyelvet kell tudniuk használni mind szóban, mind pedig írásban.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. február 10.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?