2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Fokozott ellenőrzés a Széchenyi-terves pályázatoknál

agrarszektor.hu
Fokozott ellenőrzésekre lehet számítani már a pályázatok elbírálásakor is, így szeretnék ugyanis elkerülni, hogy fiktív pályázatok is támogatáshoz jussanak - állítja egy pályázatíró cég.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A 4 Tender Hungary pályázatíró és tanácsadó cég szerint ezentúl már a pályázatok értékelése során is kockázati ellenőrzésre kerülhet sor, hogy az ügyeskedőket a lehető leghamarabb kiszűrjék.

Kiemelten kockázatosnak minősül a projekt, ha a pályázó, illetve az árajánlat adó/szállító székhelye, telephelye, fióktelepe között egyezés áll fenn; ha a megvalósítási helyszín nem alkalmas a pályázatban jelzett tevékenység végzésére; ha a pályázó székhelyének és a megvalósítás helyének eltérő a támogatási intenzitása; ha a projekt megvalósítása szempontjából kockázatosak a pályázó gazdálkodás adatai; ha a megvásárolt eszközök együtt sem alkalmasak termelő tevékenység végzésére; ha a saját forrás magánszeméllyel, különös tekintettel külföldi magánszeméllyel vagy vállalkozással kötött kölcsönszerződés alapján, vagy tagi kölcsön révén biztosított; és ha a pénzügyi teljesítés több kisösszegű részátutalás révén, vagy nagy összegű készpénzes kiegyenlítés révén történik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31