Fokozott ellenőrzés a Széchenyi-terves pályázatoknál

agrarszektor.hu
Fokozott ellenőrzésekre lehet számítani már a pályázatok elbírálásakor is, így szeretnék ugyanis elkerülni, hogy fiktív pályázatok is támogatáshoz jussanak - állítja egy pályázatíró cég.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A 4 Tender Hungary pályázatíró és tanácsadó cég szerint ezentúl már a pályázatok értékelése során is kockázati ellenőrzésre kerülhet sor, hogy az ügyeskedőket a lehető leghamarabb kiszűrjék.

Kiemelten kockázatosnak minősül a projekt, ha a pályázó, illetve az árajánlat adó/szállító székhelye, telephelye, fióktelepe között egyezés áll fenn; ha a megvalósítási helyszín nem alkalmas a pályázatban jelzett tevékenység végzésére; ha a pályázó székhelyének és a megvalósítás helyének eltérő a támogatási intenzitása; ha a projekt megvalósítása szempontjából kockázatosak a pályázó gazdálkodás adatai; ha a megvásárolt eszközök együtt sem alkalmasak termelő tevékenység végzésére; ha a saját forrás magánszeméllyel, különös tekintettel külföldi magánszeméllyel vagy vállalkozással kötött kölcsönszerződés alapján, vagy tagi kölcsön révén biztosított; és ha a pénzügyi teljesítés több kisösszegű részátutalás révén, vagy nagy összegű készpénzes kiegyenlítés révén történik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 23. 06:02