2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Kedden jár le a határidő

agrarszektor.hu
Nyilatkozniuk kell azon gazdálkodóknak, akik zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási program keretein belül vettek igénybe támogatást. Ennek a határideje holnap, tehát február 15-én kedden jár le - figyelmeztet a Magyar Agrárkamara (MA).

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az MA kiemeli, a nyilatkozatnak arról kell szólnia, hogy a támogatott gazdálkodók teljesítették-e a programban előírt kötelezettségeiket, azt a Mezőgazdaság és Vidékfejlesztési Hivatal irányába kell megtenniük.

Ezen feltételek között szerepel, hogy a gazdálkodóknak, akik a Virginia és Burley dohánytámogatásban vettek részt, 1000 munkaóra élőmunka ráfordítást kell biztosítaniuk. Akik a zöldség valamint a gyümölcstámogatásban részesültek, 700 munkaóra az előírás. Mindemellett évente a támogatott tevékenységből legalább 300.000 forint árbevételt kell elérni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31