Kedden jár le a határidő

agrarszektor.hu
Nyilatkozniuk kell azon gazdálkodóknak, akik zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási program keretein belül vettek igénybe támogatást. Ennek a határideje holnap, tehát február 15-én kedden jár le - figyelmeztet a Magyar Agrárkamara (MA).

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az MA kiemeli, a nyilatkozatnak arról kell szólnia, hogy a támogatott gazdálkodók teljesítették-e a programban előírt kötelezettségeiket, azt a Mezőgazdaság és Vidékfejlesztési Hivatal irányába kell megtenniük.

Ezen feltételek között szerepel, hogy a gazdálkodóknak, akik a Virginia és Burley dohánytámogatásban vettek részt, 1000 munkaóra élőmunka ráfordítást kell biztosítaniuk. Akik a zöldség valamint a gyümölcstámogatásban részesültek, 700 munkaóra az előírás. Mindemellett évente a támogatott tevékenységből legalább 300.000 forint árbevételt kell elérni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 15. 10:01