Kedden jár le a határidő

agrarszektor.hu
Nyilatkozniuk kell azon gazdálkodóknak, akik zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási program keretein belül vettek igénybe támogatást. Ennek a határideje holnap, tehát február 15-én kedden jár le - figyelmeztet a Magyar Agrárkamara (MA).

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az MA kiemeli, a nyilatkozatnak arról kell szólnia, hogy a támogatott gazdálkodók teljesítették-e a programban előírt kötelezettségeiket, azt a Mezőgazdaság és Vidékfejlesztési Hivatal irányába kell megtenniük.

Ezen feltételek között szerepel, hogy a gazdálkodóknak, akik a Virginia és Burley dohánytámogatásban vettek részt, 1000 munkaóra élőmunka ráfordítást kell biztosítaniuk. Akik a zöldség valamint a gyümölcstámogatásban részesültek, 700 munkaóra az előírás. Mindemellett évente a támogatott tevékenységből legalább 300.000 forint árbevételt kell elérni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 23. 06:02