Dohánytermelők figyelem! Módosult egy fontos határidő, ez sokakat érinthet

Dohánytermelők figyelem! Módosult egy fontos határidő, ez sokakat érinthet

agrarszektor.hu
Módosult a dohány szerkezetátalakítási támogatáshoz kapcsolódó beadási határidő. A tárgyévi teljesített kötelezettségekről a korábbi február 15-e helyett, az idei évben március 18-ig nyilatkozhatnak a gazdálkodók.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Módosult a dohány szerkezetátalakítási támogatáshoz kapcsolódó beadási határidő - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A tárgyévi teljesített kötelezettségekről az elmúlt években február 15-ig kellett nyilatkozni, a módosítás értelmében az idei évben ezt március 18-ig tehetik meg ezt a gazdálkodók.

Ahogy az ágazati szereplők tapasztalták, sajnos késéssel jelent meg a 2020. tárgyévre vonatkozó közlemény, ugyanakkor a Magyar Államkincstár, már akkor jelezte a felhívásban, hogy módosítás várható. Ez a változtatás hamarosan meg is jelent a Magyar Közlöny 22. számában.

Címlapkép forrása: MTI/Balázs Attila

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?