Ketyeg az óra: már csak néhány napig lehet benyújtani ezeket a támogatási kérelmeket

agrarszektor.hu
Utolsó benyújtási lehetőség és értékelési határnap következik az "Együttműködések támogatása a Rövid Ellátási Lánchoz és a helyi piacok kialakításáért, fejlesztéséért és promóciójáért című VP3-16.4.1-17 kódszámú felhívásban.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) arra hívta fel a pályázók figyelmét, hogy támogatási kérelmeiket legkésőbb 2020. szeptember 30- ig van lehetőségük benyújtani, melyet a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet alapján standard kiválasztási eljárásrend szerint, szakaszos elbírálás alapján bírálnak el. Ezen értékelési határnapig benyújtásra került projektek kerülnek együttesen elbírálásra.

A pályázati felhívásban az elvárások, követelmények, kizáró okok, és értékelési szempontok változatlanul érvényben vannak. A pályázat célja a helyi, közvetlen értékesítési lehetőségek létrehozásának és fejlesztésének támogatása, valamint a mezőgazdasági termelők piacra juttatása által a jövedelmük növelése, mely megvalósítható a promóciós tevékenységek előmozdítása, és a közös projekttervre alapozott értékesítési formák kialakításával. Részletek itt.

Továbbá a támogatást igénylő REL csoportok számára is nyitva levő "A Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén" című (VP3-4.2.1-4.2.2-19 kódszámú) felhívás 2022. február 9-ig pályázható, november 10-ei szakaszzárással.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Portfolio Future of Finance 2022
Valami másik kis szöveg
EZT OLVASTAD MÁR?