Nagyszabású programot indít a Design Terminal: erről fog szólni

agrarszektor.hu
A Design Terminal a holland The Next Web felkérésére kétéves programot indít januártól a nyugat-, és a kelet-közép-európai innovációs ökoszisztémák összekapcsolására. A program segítségével a visegrádi régió tudományos kutatáson alapuló, deep-tech innovációit fejlesztő vállalkozásai nyugat-európai piacokon építhetnek kapcsolatokat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Design Terminal holland The Next Webbel és három további partnerrel indít nagyszabású, kétéves programot a nyugat- és a kelet-közép-európai, valamint a Baltikum innovációs ökoszisztémáinak összekapcsolására, a Horizont 2020 uniós program keretében, írta meg a Portfolio. A vállalkozásfejlesztési képzések mellett kifejezett cél az üzleti együttműködések elősegítése a startupok, kkv-k és a nagyvállalatok között.

A Design Terminal a Portfolio-t szerdán arról tájékoztatta, hogy az X-Europe program célja, hogy hozzásegítse a visegrádi régió csúcstechnológiai mérnöki innovációit fejlesztő kezdő vállalkozásait és kkv-it a nemzetközi piacra lépéshez, üzleti eredményességük növekedéséhez, valamint összeköti őket Nyugat-Európa nagyvállalataival is. A régió nemzetközi versenyképességének erősítése mellett a program jelentősen megerősítheti Budapest, mint a régió innovációs motorja szerepét is.

Kép forrása: Getty Images

Az X-Europe januárban kezdődik és 26 hónapig tart, a program eseményei Budapest mellett Amszterdamban és Rigában zajlanak majd. Nagyjából 1500 startup mozgósítására számítanak a szervezők, melyek közül 150 tud részt venni a programban. A képzések, mentorálások és üzleti kapcsolatok kialakítása mellett a vállalkozások segítséget kapnak médiajelenlétük növelésében, összekapcsolják őket befektetőkkel, illetve 3 csapat szemeszterenként becsatlakozik a Design Terminal Mentorprogramjába is.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?