Nincs mentesség: jönnek az új szabályok a növénytermesztőknek

Nincs mentesség: jönnek az új szabályok a növénytermesztőknek

agrarszektor.hu
Az Európai Bizottság nem engedélyezte a vetésváltás szabályai alóli mentesülést - írja Facebook-oldalán Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke. Ez azt jelenti, hogy 2024-ben életbe lépnek a jóváhagyott magyar KAP Stratégiai Tervben foglalt uniós elvárások.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Döntött az Európai Bizottság, nem engedélyezi a vetésváltás szabályai alóli mentesülést. Ez azt jelenti, hogy jövőre életbe lépnek a jóváhagyott magyar KAP Stratégiai Tervben foglaltak szerint azok idei évben még nem alkalmazott, de az egységes kérelem benyújtás előtti tájékoztatási kampányban már mindenki számára részletesen ismertetett szabályai. Így 2024-ben a 2024-2027 időszakra vonatkozó vetésváltási és parlag-szabályokat a jóváhagyott KAP Stratégiai Tervünkben foglaltak szerint kell alkalmazni. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?