Nincs mentesség: jönnek az új szabályok a növénytermesztőknek

Nincs mentesség: jönnek az új szabályok a növénytermesztőknek

agrarszektor.hu
Az Európai Bizottság nem engedélyezte a vetésváltás szabályai alóli mentesülést - írja Facebook-oldalán Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke. Ez azt jelenti, hogy 2024-ben életbe lépnek a jóváhagyott magyar KAP Stratégiai Tervben foglalt uniós elvárások.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Döntött az Európai Bizottság, nem engedélyezi a vetésváltás szabályai alóli mentesülést. Ez azt jelenti, hogy jövőre életbe lépnek a jóváhagyott magyar KAP Stratégiai Tervben foglaltak szerint azok idei évben még nem alkalmazott, de az egységes kérelem benyújtás előtti tájékoztatási kampányban már mindenki számára részletesen ismertetett szabályai. Így 2024-ben a 2024-2027 időszakra vonatkozó vetésváltási és parlag-szabályokat a jóváhagyott KAP Stratégiai Tervünkben foglaltak szerint kell alkalmazni. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?