Súlyos bírság jár ezért Magyarországon: milliókat fizethet, aki nem intézi el

Súlyos bírság jár ezért Magyarországon: milliókat fizethet, aki nem intézi el

agrarszektor.hu
Módosítási tervezetet tett közzé a Kormány a kiberbiztonsági bírságok mértékéről, a bírság kiszabásának és befizetésének részletes eljárási szabályairól szóló 305/2023. (VII. 11.) Korm. rendelettel kapcsolatban. A tervezet alapján a Kibertan tv. 26 § (1) bekezdése szerinti nyilvántartásba vétel érdekében történő adatszolgáltatás elmulasztása esetén, minimum 5 000 000, maximum 150 000 000 Ft-os bírságot szabhat ki a tanúsító hatóság.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Amennyiben az adatszolgáltatás határidőn túl történik, 50 000 - 15 000 000 Ft-os bírsággal terveznek. A társadalmi egyeztetés részletei ezen a linken olvashatóak. 2024. június 25-ig lehet megküldeni a tarsadalmiegyeztetes@kormanyiroda.gov.hu e-mail címre a javaslattal kapcsolatos véleményeket. Megköszönik, ha észrevételeit elküldi az elelmiszeripar2@nak.hu e-mail címre is - írja közleményében a NAK.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?