Szaktanácsadó vagy kistermelő? Itt vannak a NAK következő szakmai rendezvényei!

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága idén októberben Kaposváron és Szegeden tart információs rendezvényeket, amelyekkel a helyi gazdaságfejlesztést kívánja segíteni- áll a közleményben.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

"Kötelességünk, hogy az eredményes gazdálkodáshoz szükséges döntések meghozatalához nélkülözhetetlen naprakész piaci információkat, ismereteket eljuttassuk tagjainkhoz. A tudásalapú segítségnyújtást a kamara működésén belül is a középpontba helyezzük." - tartalmazza a NAK küldetésnyilatkozata. Ennek szellemében a NAK Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a Kislépték Egyesület segítségével helyi gazdaságfejlesztő információs rendezvényeket szervez októberben.

Az első eseményre 2019. október 15-én, Kaposváron "Kistermelők nagy tervekkel" címmel kerül sor, melyre olyan kistermelőket, őstermelőket várnak, akik jobban belelátnának a szabályozási kérdésekbe, fejleszteni szeretnék a gazdaságukat vagy belesnének más, már jól működő gazdaság gyakorlatába. A rendezvényen szó lesz a családi manufaktúra működtetéséről, a rövid ellátási láncban rejlő lehetőségekről és konkrét tapasztalatokat is átadnak. A részletes program itt olvasható.

Az "Élelmiszerhigiéniai gyakorlat a kisüzemi termelésben" című rendezvényre pedig október 29-én, Szegedre várják az érdeklődőket. A fórum lehetőséget ad a higiéniai követelmények megismerésére, válaszokat nyújt a felmerülő kérdésekre, illetve betekintést enged egy példagazdaság mindennapjaiba. A program itt található.

A rendezvények a szaktanácsadóknak kreditpontot is érnek. A rendezvényeken való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, ami belinkelt programlarások végén található.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?