2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Itt a határidő, erre sok cégnek figyelnie kell

Itt a határidő, erre sok cégnek figyelnie kell

agrarszektor.hu
A 2023. harmadik és negyedik negyedévre vonatkozó kiterjesztett gyártói felelősségi (KGYF) adatszolgáltatásokat a kötelezettek 2024. március 31-ig módosíthatják. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A jogszabályi rendelkezések alapján a KGYF adatszolgáltatásokat a tárgyévet követő év január 1. napja és március 31. napja között 1 alkalommal lehet módosítani. Ez azt jelenti, hogy a 2023. harmadik és negyedév vonatkozásában benyújtott adatszolgáltatásokat 2024. március 31-ig módosíthatják az érintettek - írja a pwc.hu. Fontos kiemelni, hogy a jogszabály nem tartalmaz az elmaradt adatszolgáltatások pótlására speciális szabályt, viszont erre is csak 2024. március 31-ig van lehetőség.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31