Ezt sok magyarnak el kell intéznie pár napon belül: most még van idő lépni

Ezt sok magyarnak el kell intéznie pár napon belül: most még van idő lépni

agrarszektor.hu
A visszaváltási díj megállapításának és alkalmazásának, valamint a visszaváltási díjas termék forgalmazásának részletes szabályairól szóló 450/2023. (X. 4.) Korm. rendelet alapján a kötelezően visszaváltási díjas, nem újrahasználható termék után darabonként 50 forint visszaváltási díj fizetendő, melyet a gyártó a tárgyhónapban forgalomba hozott termék után havonta, a tárgyhónapot követő hónap utolsó napjáig fizet meg a koncessziós társaság részére.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Visszaváltási Díjas Termék Gyártói Szabályzat szerint a Gyártó köteles a MOHU részére adatot szolgáltatni a kötelezően visszaváltási díjas, nem újrahasználható termék tárgyhónapban forgalomba hozott darabszámáról a Partnerportálon keresztül az adott tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A MOHU Dokumentumtárban már megtalálható az adatszolgáltatást támogató információs anyag magyar és angol nyelven.

A MOHU továbbra is heti rendszerességű online konzultációkat tart, melyen az adatszolgáltatási felület használatáról is lehetőség nyílik kérdezni a DRS termékregisztrációhoz kapcsolódó egyéb témák mellett. A következő konzultáció időpontja: január 29. hétfő, 10.00-től 11.00-ig. Amennyiben valaki csatlakozni szeretne az online eseményhez, a NAK kollégiának, illetve a MOHU segítségét az elemiszeripar2@nak.hu vagy az info@mohu.hu e-mail címeken.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?