Ismét boltokban a Gyulai

agrarszektor.hu
Visszatértek az élelmiszerboltok polcaira a gyulai hústermékek, jelentette be Budai Gyula kedden egy CBA-áruházban tartott sajtótájékoztatón.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára emlékeztetett, a hónap elején indult újra a termelés a 100 százalékban önkormányzati tulajdonban lévő Gyulahús Kft.-nek köszönhetően, mellyel csaknem 300 ember munkahelyét sikerült megmenteni. Budai Gyula elmondása szerint elsősorban a CBA áruházlánc állt a Gyulahús Kft. termékeinek értékesítése mellé, bár más láncokkal is folytak a tárgyalások.

Görgényi Ernő, Gyula polgármestere úgy nyilatkozott, a gyulai hústermékekkel a magyar piacon túl a külföldieket is megcélozzák, várhatóan az angol, a cseh és az orosz piacokra szállít majd az üzem. Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója a gyulait támogató marketingkampányról tájékoztatott a biztos hazai piac megteremtésének elősegítése érdekében. Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője szerint idén 5,3 milliárd forintos árbevételre számít a cég, áruik 80 százalékával a belföldi kereslet igényeit elégítik ki, míg a fennmaradó 20 százalékot külpiacokon értékesítik.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?