2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Az OMÉK-on lesz a kertészeti szakkiállítás

agrarszektor.hu
A Hortus Hungaricus elmarad

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A szeptember 18-án nyíló Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK) önálló pavilonban mutathatják be termékeiket a kiállítók, így nem maradnak bemutatkozási lehetőség nélkül a kertészek és a dísznövényes szakma képviselői - adta tudtul a Magyar Turizmus (MT) Zrt. Agrármarketing Centrum (AMC) vezérigazgatósága hétfőn közleményben.

A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a múlt héten közleményben fejezte ki sajnálkozását amiatt, hogy a Magyar Turizmus Zrt. és a Hortus Hungaricus szakvásár szervezői között meghiúsult a megegyezés, és 2013-ban elmarad a kertészeti szakvásár.

Hortus Hungaricus néven nem, de a 76. OMÉK részeként lesz kertészeti szakkiállítás - írta az MT Zrt., hozzátéve: az MT Zrt. AMC vezérigazgatóságán folynak az őszi OMÉK előkészületei, és a társaság folyamatos egyeztetéseket folytat a Vidékfejlesztési Minisztériummal a vásár részleteiről.

A kiállítás szervezését közbeszerzési pályázaton kiválasztott partnerrel végzi az MT Zrt. A szervezet nyílt közbeszerzési eljárást kezdeményezett az OMÉK kertészeti és állatbemutató részének megvalósítására.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31