Az OMÉK-on lesz a kertészeti szakkiállítás

agrarszektor.hu
A Hortus Hungaricus elmarad

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A szeptember 18-án nyíló Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK) önálló pavilonban mutathatják be termékeiket a kiállítók, így nem maradnak bemutatkozási lehetőség nélkül a kertészek és a dísznövényes szakma képviselői - adta tudtul a Magyar Turizmus (MT) Zrt. Agrármarketing Centrum (AMC) vezérigazgatósága hétfőn közleményben.

A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a múlt héten közleményben fejezte ki sajnálkozását amiatt, hogy a Magyar Turizmus Zrt. és a Hortus Hungaricus szakvásár szervezői között meghiúsult a megegyezés, és 2013-ban elmarad a kertészeti szakvásár.

Hortus Hungaricus néven nem, de a 76. OMÉK részeként lesz kertészeti szakkiállítás - írta az MT Zrt., hozzátéve: az MT Zrt. AMC vezérigazgatóságán folynak az őszi OMÉK előkészületei, és a társaság folyamatos egyeztetéseket folytat a Vidékfejlesztési Minisztériummal a vásár részleteiről.

A kiállítás szervezését közbeszerzési pályázaton kiválasztott partnerrel végzi az MT Zrt. A szervezet nyílt közbeszerzési eljárást kezdeményezett az OMÉK kertészeti és állatbemutató részének megvalósítására.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?