Óriási siker! Magyar szakember a COPA vezetésében

agrarszektor.hu
Agrárkamarai tisztségviselőt választottak a COPA egyik alelnökévé.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kis Miklós Zsoltot, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) általános alelnökét választotta meg egyik alelnökének az egyéni gazdálkodók legbefolyásosabb európai szintű érdekképviselete, a COPA. A NAK szerint a döntés az egész hazai agrárium számára nagy jelentőséggel bír.

Mostantól Kis Miklós Zsolt a COPA egyik alelnöke, amely jogilag is meghatározottan az EU intézményeinek elsődleges konzultatív partnere a termelők képviseletében. A megbízatás két évre szól.

A COPA-nak az EU tagállamaiból jelenleg 61 teljes jogú, az EU-n kívüli országokból pedig 31 partnerségi viszonyban lévő szervezet a tagja. A szervezet történetében ez az első alkalom, hogy az EU-hoz újonnan csatlakozott tagállamokat 3 alelnök is képviseli elnökségben. A NAK az egész hazai agrárium szempontjából is óriási jelentőségűnek tartja, hogy a COPA Kis Miklós Zsoltot választotta az egyik alelnöki posztra.

A COPA elnöke a holland Albert Jan Maat lett. A szervezet alelnöki posztjait 2013-2015 között Kis Miklós Zsolt mellett a francia Xavier Beulin, az északír Harry Sinclair, a spanyol Ricardo Serra Arias, a lengyel Jerzy Chró¶cikowski és a lett Maira Dzelzkalēja tölti be.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?