Fazekas, a száguldó miniszter - Lenyűgöző munkabírású a hazai agrárium első embere

agrarszektor.hu
Büszke lehet a hazai agrártársadalom, hogy ekkora munkabírású a vezetője. Szemmel is nehéz lekövetni Fazekas Sándor szombati programját.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A megtekintések, avatások, átadások, protokol eseményeken való részvételek száma, főleg ami a vidéki utakra vonatkozik, talán a vidékfejlesztési minisztérium háza táján a legmagasabb az összes hivatal közül. Ez a végeláthatatlan feladat pedig komoly terherbírást igényel, amiben Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter láthatóan nem szűkölködik. A miniszter október 5-i, szombati programját vettük górcső alá.

Hol és mikor bukkan fel Fazekas Sándor szombaton?

A minisztérium sajtóirodájának meghívói szerint a vidékfejlesztési miniszter 2013. okróber 5-én nem kevesebb, mint 5 helyszínen is tiszteletét teszi.

Bár pontos információink nincsenek a kindulási ponttal kapcsolatban, azt vélelmezzük, hogy a hosszú pénteki munkanap után Budapesten tölti az éjszakát a vidékfejlesztési miniszter, és innen indul szombati megtekintő és átadó körútjára.


Az út (forrás: Google Maps)

Első állomás

Időpont: 9:00

Helyszín: Tiszaburai Református Templom

Program: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter köszöntőt mond a Tiszaburai Református Templom felújításának nyitórendezvényén.

Mivel az első megálló mintegy 156 km-re van a fővárostól, és közel 2 órás utat jelent egy átlagos utazónak (az útvonaltervező alkalmazás szerint), ezért már reggel 7-kor megkezdődik a szombati látogatássorozat.

Második állomás

Időpont: 11:00

Helyszín: Abádszalók

Program: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter köszöntőt mond az abádszalóki ünnepi önkormányzati ülésen és az állampolgári eskütételen emlékplaketteket ad át 43 személynek (számításaink szerint legjobb esetben is mindenkire legfeljebb 1 perc jut), akik Erdélyből, Abádszalók testvérvárosából érkeznek az eseményre. (Itt kimaradt a közleményből, hogy pontosan Erdély mely városából is érkeznek az eskütételre.)

Harmadik állomás

Időpont: 12:30

Helyszín: Tiszaderzsi játszótér

Program: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter beszédet mond a Tiszaderzsi játszótér ünnepélyes átadásán.

Negyedik állomás

Időpont: 14:15

Helyszín: Tiszaörs, Művelődési Ház

Program: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter találkozik a tiszaörsi Közmunkaprogramban dolgozókkal, akikből Tiszaörsön jelenleg 140 fő van, de ebből mindössze 73 fő dolgozik mezőgazdasági területen.

Ötödik állomás

Időpont: 15:30

Helyszín: Tiszaigari Református Templom

Program: Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter köszöntőt mond a Tiszaigari Református Templom felújításának nyitórendezvényén.

És itt a vége!

Ezután már csak remélni tudjuk, hogy a sűrű nap végeztével a miniszter úr hazatér szülővárosába, az alig 30 kilométerre lévő Karcagra, és a vasárnapot már tényleg pihenéssel tölti, hogy hétfőn újult erővel vezethesse a magyar gazdákért vívott csatát, mind a hazai, mind a nemzetközi porondon.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?