Fogalmad sincs a mezőgazdaságról? Itt a Vidék Kaland Klub!

agrarszektor.hu
Havi klubrendezvényeket szervez az AGRYA városi fiataloknak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

"Vidék Kaland Klub" elnevezésű rendezvénysorozat indít az AGRYA Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége. A cél most is az, hogy a városi fiatalok a mezőgazdaságot jobban megismerjék. Havonta egy klubeseményt tartanak 2014 márciusáig. Az első esemény október 17-én, a budapesti Mezőgazdasági Múzeumban lesz 18 órától.

Indul az AGRYA Vidék Kaland Programjának főszezonon kívüli változata, a "Vidék Kaland Klub". Ez - hasonlóan a nyári kalandokhoz - a mindennapi, konvencionálisnak mondható mezőgazdaságot szeretné közelebb hozni, illetve személyes példákon keresztül közérthetően bemutatni a városi fiataloknak. Havonta egy klubesemény lesz 2014 márciusáig.

Az első rendezvényt október 17-én tartják 18 órától a budapesti Városligetben, a Vajdahunyadvárban lévő Mezőgazdasági Múzeumban. A fő téma a kertészet lesz. A tervezett előadások a következők:

- biominőségű tömegtermelés,biominősítés nélkül - Bakó Dániel, fiatal gazda, Szentes
- kistermelői értékesítés, és ami mögötte van - Benedek Borbála, fiatal gazda, Nagyréde
- mikortól beszélhetünk növényvédelemről Magyarországon? - a Mezőgazdasági Múzeum munkatársa
- kalandor élménybeszámoló a nyári Vidék Kalandról - az előadó meglepetés lesz.

Az előadásokat kötetlen beszélgetés követi az előadók és a résztvevők között, az eseményt pedig helyi termék kóstolás zárja. A klubrendezvények látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt egyszer kell csak végigcsinálni. A rendezvényre meghatározott számú férőhely van, az AGRYA a jelentkezéseket erre tekintettel igazolja vissza. Csak a visszaigazolás után biztosított a részvétel.

A regisztrációs űrlapot kitöltve a 06 1 3200 429 fax számra vagy a callcenter@agrya,hu címre kell visszaküldeni. Az október 17-i eseményre október 14-ig lehet jelentkezni. A jelentkezéseket a helyek függvényében október 15-ig visszaigazolja az AGRYA. További információ, kapcsolat: callcenter@agrya.hu, 06 1 270 4874

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?