Félmillió dolláros forráskerettel indít támogatási programot a Corteva

agrarszektor.hu
A Corteva Agrisicence ma bejelentette, hogy "Corteva Agriscience Climate Positive Challenge" néven létrehoz egy 500 ezer dollár forráskeretű támogatási programot, melynek célja, hogy felgyorsítsa a klímaváltozás szempontjából pozitív gazdálkodás elterjedését. A támogatási program jövőre indul.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A támogatással olyan tevékenységeket kívánnak jutalmazni, amelyek ellensúlyozzák a szén-dioxid-kibocsátást, kímélik a környezetet, közben megélhetést biztosítanak a mezőgazdasági termelő számára. A program - amely jövőre indul - azoknak a mezőgazdasági termelőknek szól, akik már eddig is alkalmazták a klímapozitív, éghajlatbarát gazdálkodás gyakorlatát, sőt, az elterjesztésében is aktívan együttműködtek környezetvédő csoportokkal, egyetemekkel, őstermelőkkel vagy az agrár értéklánc más szereplőivel.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most!
Mai bejelentésünk elsődleges mozgatórugója, hogy ösztönözzük azokat a termelőket, akik szívesen terjesztik a már bevált módszereiket

- mondta James C. Collins, Jr, a Corteva Agriscience vezérigazgatója. Az éghajlati szempontból pozitív mezőgazdaság fogalmát Collins először a tavalyi World Food Prize díjkiosztó alkalmával használta. A Corteva Agriscience azóta számos találkozót szervezett a gazdálkodókkal, valamint a mezőgazdaság és élelmiszer-termelés minden területét képviselő szervezetekkel, amelyek élen járnak a fenntartható mezőgazdaság elősegítésében. A megbeszélések során feltérképezték, hogy globális szinten mire lenne szükség egy széndioxid-negatív és éghajlati szempontból pozitív mezőgazdasági szektor megteremtéséhez.

A Corteva egyik leányvállalata, a Granular pedig már együttműködik a Nori-val, amely a világ legnagyobb, a légkörben lévő szén-dioxid kivonására szakosodott piactere (kvótakeerskedő - agrárszketor.hu). Az oldal összekapcsolja a szén-dioxid-kvóták vásárlóit a fenntartható gazdálkodást folytató gazdálkodókkal, és ezáltal teremt bevételt a gazdák számára.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?