Agrárium 2020 konferencia: minden, amit az új évben tudni kell

agrarszektor.hu
2020. március 3-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál "Agrárium 2020" elnevezésű évindító kecskeméti agrárkonferenciáját. A rendezvény egyedülálló programkínálatot nyújt ahhoz, hogy az agrárium szerepelői megismerkedhessenek az új legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásaival, illetve innovációs trendjeivel.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A Portfolio Csoport Agrárium 2020 konferenciája az évkezdet egyik legfontosabb agráreseményének számít, és egyedülálló programkínálatot nyújt az ágazat szereplőinek. A rendezvény célja, hogy gyakorlatban is jól felhasználható információkkal adjon tájékoztatást a legfontosabb agrárgazdasági trendekről. Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton hotel és konferenciaközpont ad otthont március 3-án.

Az Agrárium 2020 konferencia részletesen áttekinti azokat a leglényegesebb 2020-as változásokat, amelyeket gazdálkodási döntéseikhez ismerniük kell az agrárgazdasági szereplőknek. A rendezvény szakmai előadásokkal és tematikus szekcióbeszélgetésekkel dolgozza fel az adott évi támogatásokkal összefüggő kérdéseket, a leglényegesebb jogszabályi módosításokat és a várható agrárpiaci trendeket. Emellett bemutatja az ágazatot érintő technikai-technológiai újításokat is. A hallgatóság a legfontosabb információkat az államigazgatási és az üzleti szféra legmeghatározóbb vezetőitől és döntéshozóitól szerezheti meg.

Az Agrárium 2020 konferenciáról szóló részletes tájékoztatás itt érhető el. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?