Agrárszektor Konferencia: jön az agrárium kihagyhatatlan csúcseseménye

Agrárszektor Konferencia: jön az agrárium kihagyhatatlan csúcseseménye

agrarszektor.hu
December 9-10-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely a hazai agrárium kihagyhatatlan csúcseseményének számít. A rendezvény a leaktuálisabb agrártémákról nyújt naprakész információkat az ágazat első számú döntéshozóinak és vállalati vezetőinek részvételével.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kilencedik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely a hazai agrárium egyik legrangosabb szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek december 9-10-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvényen az agrárgazdaság legbefolyásosabb döntéshozói és vállalati vezetői tartanak előadásokat és nyújtanak tájékoztatást a legaktuálisabb témákban. A konferenciát Nagy István agrárminiszter nyitja meg, ezt követően pedig a rendezvény több mint húsz kiemelt kerekasztal-beszélgetésben foglalkozik az agrárium sorsát alapvetően meghatározó témákkal, amelyek valamennyi ágazat jövőjét döntően befolyásolják.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

Szó lesz arról, milyen módon lehet majd hozzájutni ahhoz a több ezermilliárd forintnyi agrár- és vidékfejlesztési támogatáshoz, amelyet a következő években vehetnek igénybe az agrárpiaci szereplők. A kétnapos konferencia részletesen foglalkozik azzal, hogyan hatnak az inputpiaci kihívások a növénytermelésre, illetve milyen következményekkel jár a világpiaci terményárrobbanás a növénytermelők és az állattenyésztők jövedelmezőségére. A rendezvény napirendre tűzi az agrárium számára fontos hitelezési és finanszírozási témákat, az élelmiszeripar előtt álló rendkívüli fejlesztési lehetőségeket és a földpiaci változásokat is. Emellett a szekciók megvitatják többet között a generációváltást, az agrárintegrációt, a precíziós gazdálkodást és az agrárdigitalizációt érintő kérdéseket is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodószervezetnek, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A Portfolio Csoport a konferenciarészvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>  

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 17. 16:02