Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar agrárgazdaságra?

Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar agrárgazdaságra?

agrarszektor.hu
Súlyos következményei vannak/lehetnek az orosz-ukrán háborúnak az agrárgazdaságban is, mert a konfliktus miatti piaci pánik drasztikus árváltozásokat, áruhiányt és költségnövekedéseket okoz. Emellett olyan rendkívüli szabályozási intézkedések születhetnek, mint amilyen például a nemrég hatályba léptetett gabonakiviteli stop is. A Portfolio Csoport április 6-i kecskeméti Agrárium 2022 konferenciája részletesen foglalkozik azzal, hogyan hat a háború az egyes mezőgazdasági és élelmiszeripari ágazatokra, milyen piaci folyamatok várhatók és miként alakulhat a meghatározó termékpályák jövedelmezősége 2022-ben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az utóbbi időszak áremelkedései után végképp kiszámíthatatlanná tette a gazdálkodást az orosz-ukrán háború, amely megrengeti a világ nagy árutőzsdéit, illetve áruhiánnyal és drasztikus költségnövekedésekkel fenyeget. Ilyen körülmények között a piaci szereplőknek még nagyobb szükségük lehet arra, hogy idei gazdálkodási döntéseikhez releváns információkhoz jussanak.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A Portfolio Csoport április 6-án rendezi meg immár hagyományosnak számító tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely ma már az egyik legjelentősebb tavaszi agráreseménynek számít. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az idei támogatási lehetőségek mellett kiemelten foglalkozik az orosz-ukrán háborús konfliktus agrárgazdasági következményeivel is. Emellett szó lesz arról is, hogy a rohamléptékben változó gazdasági környezet hogyan módosítja a hitelhez jutási és finanszírozási feltételeket.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?