Egy hét múlva Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar agrárgazdaságra?

Egy hét múlva Agrárium 2022 konferencia: hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar agrárgazdaságra?

agrarszektor.hu
Minden korábbi termelési, piaci, támogatási és finanszírozási forgatókönyvet átírt az agrárgazdaságban az orosz-ukrán háború, amely súlyos költség- és árváltozásokat okoz a szektorban. A Portfolio Csoport április 6-i kecskeméti Agrárium 2022 konferenciája kiemelten foglalkozik azzal, hogy a háborús konfliktus következtében mire számíthatnak 2022-ben a hazai agrárpiaci szereplők.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Súlyos hatást gyakorol az orosz-ukrán háború a hazai agrárgazdaságra, mivel teljes mértékben kiszámíthatatlanná teszi az ágazati szereplők gazdasági tevékenységeit. A Portfolio Csoport április 6-án rendezi meg Agrárium 2022 konferenciáját, amely kiemelten foglalkozik a háborús konfliktus agrárgazdasági következményeivel. Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A konferencia részletesen, több tematikus kerekasztal-beszélgetésben és szakmai előadásban elemzi, milyen termelési, piaci, támogatási, szabályozási és finanszírozási változásokra kell felkészülniük a piaci szereplőknek, és ez hogyan befolyásolhatja jövedelmezőségüket 2022-ben. A rendezvény a kiszámíthatatlan gazdasági környezet ellenére is igyekszik támpontokat és prognózisokat nyújtani az idei gazdasági és üzleti döntésekhez.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?