Agrárium 2022 konferencia: folytatódik-e a drasztikus árváltozás?

Agrárium 2022 konferencia: folytatódik-e a drasztikus árváltozás?

agrarszektor.hu
Kiszámíthatatlanná tették a mezőgazdasági tevékenységek jövedelmezőségét a drasztikus világpiaci árváltozások, amelyek a növénytermelés és az állattenyésztés eredményességére egyaránt kihatnak. A Potfolio Csoport április 6-i kecskeméti "Agrárium 2022" konferenciája helyzetelemzést és prognózist nyújt arról, hogy az idén milyen költség- és árviszonyokra számíthatnak az ágazati szereplők.

Az egyik legfajsúlyosabb kérdéssé vált mára az agrárgazdaságban, hogyan alakulnak rövid- és hosszabb távon a költségviszonyok és az értékesítési lehetőségek. A világpiaci - így a hazai -árak is olyan mértékben és gyorsasággal változnak, hogy sokkal bizonytalanabbá és kiszámíthatatlanabb teszik a termelést.

A Portfolio Csoport az idén április 6-án rendezi meg "Agrárium 2022" című, immár hagyományosnak számító szakmai konferenciáját, amely az egyik legjelentősebb esemény a hazai agrárgazdaságot érintő, színvonalas tavaszi rendezvények rangsorában. A konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont. 

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik kiemelt témája az lesz, mely tényezőkre kell figyelniük az ágazati szereplőknek ahhoz, hogy a jelenlegi piaci körülmények között is eredményesek lehessenek. A rendezvény a növénytermelésben, az állattenyésztésben és az élelmiszeriparban is helyzetértékelést és prognózisokat nyújt ahhoz, hogy a vállalkozások megalapozottabb gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 30. 06:03